Samenwerking met AmateurVoetbalEindhoven

Amateurvoetbaleindhoven.nl is een website waarop het amateurvoetbal in Eindhoven, Helmond en De Kempen centraal staat. Zo zijn er op zondagmiddag enkele minuten na de wedstrijden alle uitslagen van de amateurklassen te vinden. Een drukbezochte site door voetballiefhebbers die hun eigen dorpse club supporteren en die interesse hebben in het lokale voetbal.

Voor mijn eerste Cupkoorts-podcast wilde ik een speler van VV UNA spreken, die toevallig een week voor mijn opname geïnterviewd was door Amateurvoetbaleindhoven. Ik besloot contact op te nemen met de site, om te kijken of zij mij verder konden helpen. Via Erwin, hoofdman van de site, kwam aan het nummer van Brian. Na wat gesproken te hebben aan de telefoon, kwam al snel de vraag of ik wat voor de site kon betekenen. Ik besloot hier eigenlijk direct op in te gaan.

Waarom?

  • Ik ben zelf ook een amateurvoetballer en vind het altijd interessant om te lezen over voetballers in de omgeving. Het voegt toch een extra dimensie toe aan het amateurvoetbal in de regio. Ook gebruik ik de site op zondagmiddag altijd om snel de uitslagen uit de regio te checken en te kijken waar mijn club (SDO’39 uit Lage Mierde) op de ranglijst staat.
  • Op deze manier hou ik binding met het amateurvoetbal en kan ik mij als journalist nestelen in de regio.
  • Daarnaast naast hoofdman Erwin ook Willem Jan Schampers voor de website. Hij is journalist en checkt mijn artikelen. Met de feedback van Schampers kan ik nieuwe dingen leren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *