Weekverslag 14 (10 t/m 14 mei):

Een rustige week, mede door Hemelvaartsdag en een vrije maandag vanaf mijn kant. Daardoor heb ik maar één dag redactionele taken uitgevoerd en ongeveer anderhalve dag aan mijn onderzoek besteed.

Wat heb ik gedaan?

Voor het Zomerdoeboek heb ik enkele puzzels gemaakt, waaronder een kruiswoordpuzzel, ‘Wie is het?’, rebussen en geheimtaal. Komende week ga ik voor het doeboek nog aan de slag met een vierpagina-artikel over de leukste voetbalspellen voor op de camping.

Voor mijn internetdienst heb ik een artikel geschreven over de spannendste titelraces van Europa en daarnaast een quizje gemaakt over Nederlandse degradanten uit de Premier League.

Voortgang onderzoek:

Ik heb deze week hetgeen dat al op papier stond geswitcht naar de vernieuwde doelgroep, dus PANNA! in plaats van ELF Voetbal. Verder heb ik enkele ideeën en mogelijkheden uitgewerkt, die ik komende week zal voorleggen.

Een voorbeeld: het PANNA!-skillgamepakket. Dit pakket hebben ze eerder gebruikt in een video en het magazine en bestaat uit enkele objecten (flippers, maskers, ballen) waarmee challenges worden gedaan. Voor mijn onderzoek wil ik gaan uitzoeken of dit met aangepaste voorwerpen en een beperkt budget ook te maken is voor kinderen thuis. (Een aanrader om te kijken: PANNA! Skill Games met Ferdy Druijf en Randy Wolters)

Hiervan is het voordeel dat ze voetballers – hun idolen – met het pakket zien spelen, waardoor ze het zelf ook willen hebben. Zeker met de huidige tijd waarin TikTok-filmpjes en dergelijken het goed doen, zou dit pakket een goede toevoeging aan het assortiment van PANNA! kunnen zijn.

Wat heb ik gemaakt?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *