Weekverslag 19 (14 t/m 18 juni):

Deze week heb ik meer geleerd van het EK dan van mijn stage. Dat heeft niet zozeer te maken met de stageplek of -begeleiders, maar met de fase waarin mijn stage zich bevindt. Met nog één week op de teller zit ik middenin de afrondende fase van de stage.

Wat heb ik gedaan?

Deze week ben ik in Herten (Limburg) geweest voor een interview met Koen Geven. Hij is een doelman en post video’s op TikTok, waar hij 1,1 miljoen volgers heeft. Ook staan er video’s op zijn kanaal die meer dan dertig miljoen keer zijn bekeken. Met hem heb ik dinsdag een interview afgenomen over zijn carrière als doelman en TikTokker, zijn ambities en doelen. Donderdag heb ik dat interview uitgetypt, zodat ik er komende week een artikel van kan maken.

Wat heb ik geleerd?

Niet zozeer een leermoment, maar wel een fijn moment en teken dat ik eerdere leermomenten heb onthouden. Voor PA58 herschreef ik het interview met Justin Kluivert. Voor ELF was het al geschreven, maar voor PANNA! nog niet; dat betekent een andere doelgroep, andere focus en ander taalgebruik. Dit was goed gelukt, aangezien de geredigeerde versie maar enkele kleine correcties bevatte ten opzichte van mijn ingezonden versie. Daarbij zat het compliment: “Goed gedaan”.

Voortgang onderzoek:

Ook mijn onderzoek zit in de afrondende fase. Deze week heb ik de extra mogelijkheden uitgewerkt en aan mijn onderzoek toegevoegd. Ook heb ik contact gelegd met de leveranciers die PANNA! al heeft om te kijken of we een concreter kostenplaatje kunnen creëren om zo een realistische aanbeveling te kunnen doen. Daarnaast heb ik de deelvraag beantwoord die gaat over het onder de aandacht brengen van de producten. Dat was namelijk een van de pijnpunten die uit de enquête kwam.

Wat heb ik gemaakt?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *