Weekverslag 20 (21 t/m 25 juni):

De laatste stageweek, het laatste weekverslag. De stage zit erop. In het uitgebreide antwoord kijk ik terug op mijn stage. In dit weekverslag nog een (korte) samenvatting van de laatste week.

Deze week ben ik niet meer op kantoor geweest. Dat komt omdat ik verschillende andere activiteiten en gesprekken had deze week. Zo ben ik maandag- en donderdagmiddag met Joris van de Kerkhof op mijn oude middelbare school geweest voor de Mediadag. Dit is een dag waarop brugklasleerlingen kennis maken met journalistiek en media. Samen met Joris gaf ik de workshop ‘radio maken’, die voornamelijk in het teken stond van beelden creëren met woorden, interviewen en verslag doen van evenementen of gebeurtenissen. Dinsdagmiddag was ik met medestudenten op Fontys om te sparren over het onderzoek en het antwoord.

Wat heb ik gedaan?

Deze week heb ik mijn laatste redactionele taken voor PANNA! afgerond. Zo heb ik het interview met Koen Geven dinsdag uitgewerkt. Daarnaast heb ik ook een instavolger aangeleverd voor PA58.

De rest van de week stond in het teken van het afronden van mijn onderzoek en het formuleren van mijn antwoord. Het antwoord is een soort stageverslag.

Wat heb ik gemaakt?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *