Weekverslag 13 (3 t/m 7 mei):

In verband met een weekendje weg heb ik vrijdag het weekverslag niet kunnen maken, dus iets later geworden

De dertiende week van stage, laatste week waarbij ik vier dagen lang bezig ben met redactionele zaken en één dag met onderzoek. Vanaf week veertien ga ik drie dagen aan de slag met onderzoek en twee dagen met redactionele dingen voor magazines en website.

Wat heb ik gedaan?

In deze week ging PANNA! 57 naar de drukker. Maandag heb ik daarvoor nog de rubriek ‘Instavolger van de maand’ afgenomen met een buurjongen.

Nu ligt de focus bij PANNA op het Zomerdoeboek, dat half juni af moet zijn. Die deadline is nog ver weg. Toch gaan we daar al veel voor doen, aangezien het voor de vormgeving veel tijd kost om alle puzzels en raadsels te maken. Daarom heb ik deze week weer puzzels, raadsels en quizzen gemaakt.

Wat heb ik geleerd?

Het seizoen zit er bijna op. Dat betekent ook dat clubs de drukke transferzomer ingaan en spelers (bijna) niet meer meewerken aan interviews. Een goede tip die ik kreeg: zorg dat je interviewverzoeken nu nog de deur uitdoet, want over pak en beet twee weken kan het niet meer.

Voortgang onderzoek:

Vanaf volgende week ga ik meer focussen op het onderzoek. Deze week heb ik enigszins stilgestaan; maandag (10 mei) heb ik een gesprek met Roy gehad over de switch naar PANNA i.p.v. ELF. Nu kan ik aan de slag met het schrijven van een onderzoeksplan.

Wat heb ik gemaakt?

Voor het Zomerdoeboek heb ik veel puzzels gemaakt, deze zal ik bij de stageproducties zetten als het boek uit is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *