Weekverslag 15 (17 t/m 21 mei):

De weken kabbelen momenteel een beetje voort. Ik ben rustig bezig met mijn onderzoek en probeer daarnaast al mijn redactionele taken uit te voeren. De eerstvolgende deadline is 1 juni (ELF 6) en die van het zomerdoeboek pas 11 juni, dus er is nu een wat rustigere periode aangebroken.

Wat heb ik gedaan?

Deze week heb ik mij bezig gehouden enkele artikelen voor het zomerdoeboek. Zo heb ik een verhaal geschreven over de leukste voetbalvakantiespellen voor op de camping komende zomer en heb ik een verzoek uitstaan voor een interview met de Nederlands kampioenen Footvolley. Als het goed is, kan ik volgende week of de week daarna naar The Beach in Aalsmeer om met hen een interview af te nemen en een potje Footvolley tegen hun te spelen.

Ook voor eventuele artikelen voor ELF heb ik ideeën bedacht en ga ik verzoeken uitzetten, dit omdat het einde van het seizoen aanbreekt. Ik zou graag Sander van de Streek interviewen, naar aanleiding van zijn uitverkiezing voor de Di Tomasso-trofee, zijn periode in Estland, Europese herinneringen en de meme rondom hem en YouTuber Raoul de Graaf. In een eerder interview met VI gaf hij aan dat zijn enige hobby voetbal is. Hoe leuk is het dan om met hem een voetballende activiteit te ondernemen, bijvoorbeeld footgolf. Het is alleen nog de vraag of FC Utrecht en hijzelf hiermee akkoord gaan, zeker gezien het einde van het overvolle seizoen.

Voortgang onderzoek:

Voor mijn onderzoek heb ik deze week de ideeën verder uitgewerkt en ook de theorie erachter opgeschreven. Dus hoe kunnen deze producten bijdragen aan stijgende verkoopcijfers voor PANNA!, hoe kunnen we deze producten onder de aandacht brengen, hoe kan transmedia storytelling hierbij worden ingezet et cetera.

Ook heb ik een enquête gemaakt voor de (ouders van) PANNA!-abonnees. Hierin staan vragen over de producten. Wat zouden ze graag willen zien? Wat zouden ze voor hun kinderen kopen? Waar moeten de producten aan voldoen? Welke producten zouden ze kopen voor hun kinderen?

Ik hoop komende week hierop voldoende respons te hebben zodat ik mogelijke ideeën vanuit de enquête kan gaan uitwerken en aan de slag kan met het maken van voorbeelden.

Wat heb ik gemaakt?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *